Sammanfattning vecka

2018-01-23 13:46:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Polisrutan, Heby v. 4

                  POLISRUTAN Heby kommun

Jag börjar veckans Ruta med lite information om vapenamnesti. Det innebär att du under tiden 1/2 -30/4 kan lämna in tillståndspliktiga skjutvapen och ammunition till polisen utan att straffas för innehavet trots att du saknar tillstånd. Du kan lämna in vapnen anonymt.
Vi kan inte ta emot några vapen i Heby utan vi hänvisar till polisstationerna i Sala, Tierp eller Uppsala. Vapenamnestin är viktig för att begränsa att vapen hamnar hos kriminella. Vi är tacksamma för din hjälp!

Redovisning av några av brotten som anmälts från den 11/1-23/1

Heby: Stöld av en Ipad ur ett skåp i sporthallen. Ytterligare tre inbrott i källarkontor på Stationsvägen. Vi vill ha hjälp med tips! Den 17/1 kl. 02.48 var det inbrott i apoteket. Tjuven kom in i lokalen genom att krossa en ruta. Det har stulits ett antal batterier från Återvinningscentralen.

Tärnsjö: En tjuv greps på bar gärning när han försökte bryta sig in i en fastighet i Östanås. Skadegörelse (krossad ruta) på ett hus på Norra Storgatan.

Östervåla: En körkortlös bilförare ertappades vid en trafikkontroll. En misshandel har anmälts. Personerna som är inblandade är bekanta med varandra. Stöld av batterier från förrådet på Zetterbergsväg 1.

Vittinge: Försök till ett bedrägeri via Internet.

Morgongåva: Stöld av en mobiltelefon från ett kontor. Inbrott i en villa på Ekvägen.  Tjuven stal en mindre summa kontanter.

Om  du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

Se händelsen på polisen.se